TRAININGSMATERIAAL

Weten uw medewerkers te handelen als zich een levensbedreigende situatie voordoet? Een EHBO training helpt uw medewerkers een probleem te herkennen, om daarna de noodzakelijke eerste hulp te verlenen. Dit eventueel in afwachting van professionele ondersteuning.
In de training wordt geleerd hulp te verlenen bij eenvoudig letsel, maar ook hoe snel hulp te bieden bij levensbedreigende omstandigheden.
Via Faas de Boer is het mogelijk op maat gemaakte EHBO trainingen te volgen, bijvoorbeeld;

EHBO Basistraining

Tijdens deze training wordt geleerd een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij:

 • Hartstilstand: Reanimatie en gebruik Automatische Externe Defibrillator (AED);
 • Bewusteloosheid, verslikking;
 • Brandwond, huidwond, bloeding;
 • Vergiftiging;
 • Letsel aan botten, spieren en gewrichten.

Twee weken voor de start van de training ontvangen deelnemers ter voorbereiding een boek of een e-book. Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een certificaat (twee jaar geldig).

EHBO Herhalingstrainingen

Basisvaardigheden leren is enorm belangrijk. Hiermee kunnen namelijk levens gered worden.
Deze vaardigheden moeten wel bijgehouden worden. Ook binnen de EHBO training zijn steeds nieuwe inzichten, waardoor betere eerste hulp geboden kan worden. Door oefeningen te herhalen worden mensen bekwamer in hun handelen.
Zorg daarom dat uw medewerkers eens per jaar een EHBO Herhalingstraining volgen. Hierdoor bent u gewaarborgd van de beste eerste hulp bij ongevallen!

EHAK (Eerste Hulp aan Kinderen)

Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) is een EHBO cursus die specifiek gericht is op eerste hulp aan baby’s en kinderen.
In geval van ongevallen met kinderen is het belangrijk op de juiste manier te handelen. De eerste hulp bij volwassenen verschilt namelijk op bepaalde punten t.o.v. kinderen. Zo is bijvoorbeeld de reanimatie bij een baby anders dan bij een volwassene.
De EHAK training is met name bedoeld voor medewerkers werkzaam bij een sportvereniging, kinderdagverblijf (ook gastouder), basisschool of zwemschool.

  Contactgegevens

  Faas de Boer BV
  Regio Noord-Holland