VCA training (en examen)

Het hebben van een VCA certificaat is belangrijk. Het toont namelijk aan dat uw organisatie helemaal op de hoogte is van alle veiligheidsregels. Beperken van risico’s en welke maatregelen hiervoor genomen moeten worden, is voor iedereen die het VCA-examen haalt inzichtelijk te maken.
Een VCA certificaat is geen wettelijke verplichting, maar kan wel door de opdrachtgever geëist worden. Na het behalen van het diploma is deze 10 jaar geldig. Zorg dat u voorbereid bent om veilig en duurzaam te werken.
Via Faas de Boer is het mogelijk onderstaande VCA trainingen te volgen;

VCA Basis training (B-VCA) en examen

Zeker voor bedrijven werkzaam in de bouw of industrie is VCA Basis een must.
Door onze VCA Basis training hebben uw medewerkers alle basiskennis in huis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu.
In de training komen o.a. werken met machines en gevaarlijke stoffen aan bod. Maar ook behandelen wij wet- en regelgeving en hebben het over de risico’s op de werkvloer.

VCA VOL training en examen

Een VCA VOL training is voor leidinggevende medewerkers (en zzp’ers) die willen weten hoe zij en hun collega’s veilig kunnen laten werken.
Tijdens de training leren de cursisten alles rondom de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties op de werkvloer en preventie van ongelukken op de

    Contactgegevens

    Faas de Boer BV
    Regio Noord-Holland