State of the art trainingsmateriaal

Goed oefenen kan alleen met goed oefenmateriaal. Faas de Boer heeft alle moderne trainingsmiddelen in huis om uw medewerker in de praktijk te trainen.
Tijdens onze lessen maken wij o.a. gebruik van QCPR reanimatiepoppen. Iedere cursist oefent tijdens de training met een eigen pop. Deze zijn uitgerust met sensoren zodat alle handelingen per persoon gemonitord kunnen worden. Zo is snel inzichtelijk wie extra ondersteuning nodig heeft.

Ook maken wij gebruik van een Cirrus accu rookmachine, Pandora’s Box en een Apollo LED oefenblusser. Door het combineren van dit oefenmateriaal is het mogelijk een realistische brand te simuleren. De geluidseffecten én de rookbeleving zorgen voor de praktijkervaring van een beginnende brand.
Dit oefenmateriaal is accu aangedreven, en direct en overal inzetbaar. Ook op plekken waar niet met echt vuur geoefend kan worden.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, zorgt Faas de Boer ervoor dat de lesuren zo efficiënt mogelijk besteed worden. Namelijk aan het oefenen in de praktijk!

    Contactgegevens

    Faas de Boer BV
    Regio Noord-Holland